Uppdatering om veckan som gått

Oj, order nu ligger jag lite efter här känner jag!

Tisdag: Red Ruffe på lektion och han var superfin! Fick till en riktigt härlig känsla i traven och red även några öppnor som kändes lekande lätta. Galoppen var även den riktigt fin för att vara Ruffe.

Onsdag: Izza fick jobba ett pass med många öppnor och tiometersvolter. I traven fick jag inte så bra känsla, case det kändes mest spänt och stelt. I galoppen däremot blev hon jättefin och mjuk. Red några volter som kändes super! Izza var hyperpigg hela passet eftersom hon vilat i två dagar, busen :)

Lördag: Red ett pass i ridhuset. Jobbade vidare med volter och försökte få henne loss i innersidan så att hon verkligen formade sig runt min innerskänkel. Funkade bra och hon blev fin! Red sen igenom LA:1 och LB:3 som vi ska tävla på fredag. Izza blev såå pigg! Fick sitta och ptroa henne hela tiden för att hon inte skulle springa iväg. Tror att det är fler än jag som längtar efter tävlingscomeback ;)

Söndag: Hängde med Div 3 laget till Eda där de red final. Alla fyra ryttare presterade på topp vilket ledde till en tredjeplats i omgången och en SEGER i totalen, så kul för dom! Lyckades även att sola mina ben så att de blev röda och fina, så gick det med ”jag får aldrig färg på benen”. Haha!

Nu är jag grymt laddad för tävling på fredag. Efter nio månaders uppehåll så ska det bli så kul att få tävla igen! Izza verkar också taggad, frågan är bara om bromsen kommer fungera?

20140602-231108.jpg

20140602-231144.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.