Uteritt i skogen

Igår var jag och Izza ute på en tur i skogen efter fyra dagars vila. Izza var från start väldigt pigg och glad och klev på i skritten som vanligt. Efter halva turen kom dock det där stela tillbaka och hon kändes åter igen väldigt kort i steget i både skritt, more about trav och galopp. Hmmm… Ska tömköra henne idag för att se hur hon rör sig från marken, link känner på mig att något är galet med min pålle tråkigt nog.

Hon njuter i alla fall på sommarbetet min fina häst :)
Hon har skaffat en ny BFF som heter Cosima.

20140624-123423-45263790.jpg

Publicerat i Hästliv.

2 Comments

  1. Hej
    hoppas att det inte är nåt tokigt med Izza.
    Jag tror att när man haft ett fel på sin häst blir man mer uppmärksam på ”allt”. Så ibland ser man känner man ngt som inget är. Men så det kanske inte med din häst nu. Det är som med Alpia, nu tror jag att han är missnöjd med allt när jag ser det som att han inte är som han brukar vara. Jag hoppas han ska vara bra nu men det tror jag inte. Hoppas det går bra med Izza framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.