Izza, Ruffe, Sessan och Nelly

Idag har jag haft en effektiv och rolig semesterdag! Dagen började med sovmorgon (vad annars?) sen bar det av till Izza där vi tog oss en tur i skogen men Frida och Minelli. Idag var Izza sig själv igen och bromsen fungerade sådär, hospital kanske är det gårdagens massage som har hjälpt? Mer om det längre ner.

Efter ridningen tog jag med mig Nelly till agilityplanen. Gjorde några banor av hindren som stod framme och hon lyssnade faktiskt väldigt bra med tanke på hur lite vi har tränat senaste tiden.

När agilityn var avklarad åkte jag hem och käkade lite och styrde sen mot Moas sommarstuga där Ruffe har sommarkollo med kompisen Sessan. Efter att Nelly busat lite med två hundkompisar bar det av på en ridtur tillsammans med Moa. Jag red Ruffe och Moa red Sessan. Ruffe var sig lik och har inte ändrat sig särskilt mycket på sommarlovet. Efter halva turen bytte vi häst och jag fick då prova Sessan för första gången. Riktigt trevlig ponny som har lite egen vilja ibland :) Ska dit imorgon igen, kul att rida lite olika hästar!

Igår fick Izza som sagt massage. Massören hittade lite spända muskler här och var men mestadels satt det i bogen och bakdelen. Efter lite knådande kom vi fram till att ”det onda” troligtvis sitter i höger bakknä. Känns ändå bra att ha en liten aning om vart problemet sitter, då vet jag i alla fall vart vi kan börja leta när vi besöker veterinären 28 juli. Hoppas på att det inte är något allvarligt, har inte så stor lust att ställa av Izza i 4 månader till…

I brist på foton så får ni se på mina bakexperiment under semester. Av någon konstig anledning så har jag bakat varje dag sen jag blev ledig, rastlös? Eller också är det bara för att det är roligare att baka än att städa… Lingonpaj och supersnabba frukostfrallor:

20140715-194100-70860543.jpg

20140715-194101-70861949.jpg

Publicerat i Agility, Allmänt, Bakning, Hästliv.

1 Comments

  1. Hej
    Vart har du tagit vägen ? Har du tagit hel semester? Jag är ju nyfiken på hur de går med Izza o bla betäckningsplanerna.
    hoppas du har de bra, ses vi på riks kanske. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.