Imorgon åker vi till Sala

Imorgon styr jag och Linnea bilen mot Sala där årets Haflinger Riks går av stapeln. Eftersom Izza är ofräsch får hon stanna hemma i år men det ska bli kul att se alla andra haflingers. Speciellt kul ska det blir att få kolla på haflingerhingstarna, visit särskilt den nyanlända Sternbild. Ska se hur han ser ut IRL och hur han rör sig, hoppas på en häst med flashiga gångarter och bra bakben :) Ska även bli riktigt roligt att hinna se alla andra hästar, när man har med sig en egen så brukar man aldrig hinna det.

Vi åker imorgon och sover på vandrarhem tills på lördag då utställningen äger rum. 

Izza på riks i växjö 2012:img_0467

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.