Tävlingsplanering

Hejsan hoppsan! Har helgen varit bra? Jag har haft en skön helg bortsett från att jag hade huvudvärk i stort sett hela gårdagen. Igår var jag och Linnea ute på äventyr! Ett väldigt rolig äventyr också :) Om allt går som det är tänkt så anländer det en ny häst till stallet inom kort, remedy vem det är får ni veta när den är här. Lovar att ni inte kommer att bli besvikna!

Förra veckan trimmade jag Jojjo två dagar. Dag ett var han som ett krutpaket, dag två var han lite mer reglerbar. Testade lite förvänd galopp och fattningar från skritt. Han är ju ganska svag i sin galopp med skötte sig väldigt bra ändå. Nya tag på torsdag-fredag.

Ikväll ska jag trimma Emilias ponny, ska bli kul! Inom kort ska jag även börja rida Charlottes fina welsh cob Mover, kommer nämligen att starta honom de två sista omgångarna i Div II som går i LA:3. Har inga förhoppningar mer än att det ska vara roligt :)

Tävlingsplanering höst:
7 september: LA:1 Rudskogen (Mover)
13 september: LA:3 Hammarö (Mover) Div II
27 september: LC:1+LB:1 Sunne (Nya pållen om vi är redo)
5 oktober: LA:3 Chrisinehamn (Mover) Div II
19 oktober: LC:1+LB:1 Säffle (Nya pållen)
2 november: LB:0+LB:1 Sörmons RK (Nya pållen)

Så ja, några tävlingar blir det allt i höst ändå! Om ni allt går som det är tänkt, vilket vi hoppas på. Hittills i år har jag startat EN tävling så har lite abstinens nu ;)

Fina Mover och Charlotte!IMG_9654

IMG_0156

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.