Snart dags för agilitytävling!

Till helgen är det dags för Nelly att springa fort på agilityplanen igen. Jag och Sandra styr bilen mot Mora strax innan kl 6 på lördag morgon. Vi startar två hoppklasser och en agilityklass.

Igår körde vi en genrep på en megasuperblöt agilityplan. Vi byggde upp en klass 1 bana och körde den både framlänges och baklänges några gånger. Testade några byten och lyckades få till några som var riktigt bra! Nelly var sååå duktigt och vi hade en superbra känsla när vi var klara. Taggade! Hoppas hoppas att Nelly inte skäller på allt för många funktionärer på lördag, rx målet är vi ska ta oss i mål utan att bli diskade. Vore ju kul att lyckas med det i ETT lopp i alla fall ;)

249587_10150208044568349_8342071_n

Publicerat i Agility, Hundliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.