Avbokat återbesök

Idag skulle Izza ha varit på återbesök hos fabror doktorn. Tyvärr så har jag känt mig halvdöd efter Ullaredsresan och låg igår däckad i feber hela eftermiddagen. Jag avbokade därför återbesöket och beslutade att skjuta fram det några veckor. Jag tror även att Izza behöver vila i mååånga månader till, store hon ser nämligen väldigt stapplig ut i hagen… På återbesöket ska vi göra stötvågsterapi och ultraljud för att kolla hur det ser ut. Jag hoppas bara att skadan inte har blivit värre, pharm just nu känns det ínte så positivt när jag ser henne stappla omkring i hagen. Håll tummarna för min prinsessa!

IMG_0496-web

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.