Dressyr och agility

Idag blev det ett kortare trimpass på utebanan för prinsen. Inga krav mer än att han skulle lyssna fram och tillbaka. Gjorde tusen övergångar mellan skritt och trav där jag försökte tänka på min egen sits och rama in. Till slut blev det riktigt bra! Tog några varv i galopp också och det kändes helt okej. Imorgon tror jag att det blir vila eller uteritt, beror lite på när jag kommer från jobbet. På lördag är det dags för Johanträning :)

Ikväll har jag även vart på brukshundsklubben och tränat med Nelly. Hon var såå taggad, nästan lite för taggad! Det gick dock väldigt bra ändå så nu laddar vi för söndagens tävling!

IMG_4884.JPG

IMG_4883.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv, Nachtmann.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.