Fotoshoot med sis

I morse gick jag och syrran upp tidigt, view drack en kopp kaffe och drog till stallet. Eftersom Emma inte är hemma i Sverige särskilt många dagar i höst så får vi passa på att utnyttja hennes fotokunskaper när hon väl är hemma. Vi har alltså fotat några riktigt snygga bilder på Nachtmann idag, så äntligen kan jag visa er något annat än mobilbilder! :) Minneskortet på kameran blev fullt, så jag har en del att göra ikväll när jag ska välja foton…

Jag har för övrigt fått tag på ett par begagnade Mountain Horse stigbyglar på Hästnet så nu rider jag omkring med säkerhetsstigbyglar även på dressyrbanan = bra livförsäkring!

Ni får ett smakprov så länge, foto Emma Dahlström:IMG_0050 (1)

Publicerat i Allmänt, Foto, Hästliv, Nachtmann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.