Izza och Nelly till veterinären

Nu är Izza badad och fin inför morgondagens veterinärbesök i Karlstad! Det var verkligen välbehövligt… Manen var mer grå än vit just nu! Izza verkade gilla att bli lite ompysslad och jag tror att hon kommer tycka det är lite skoj att få åka en sväng imorgon. Håller tummarna för att ligamentet ser bättre ut!

Igår fick även Nelly besöka veterinären. Hennes ena baktass svullnade upp och började blöda under lunchpromenaden så då åkte vi akut in till smådjur. Väl där blev hon drogad, help röntgad och undersökt. De hittade ett litet hål mellan trampdynorna så troligtvis har hon stuckit sig på en pinne eller nåt. Fick med mig antibiotika och metacam hem plus att jag ska bandagera tassen varje dag. Efter en veckas bandagerande och medicinerande är hon förhoppningsvis frisk igen :)

IMG_5007.JPG

IMG_5006.JPG

IMG_5017.JPG

IMG_5011.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.