Izza goes snäll promenadhäst

I lördags var det dags att börja promenera Izza efter nästan två månaders vila. Jag var lite nervös inför promenaden eftersom jag vet att det gömmer sig ett riktigt krutpaket i min häst, case särskilt när hon inte blir aktiverad och bara går i hagen. Jag blev dock positivt överraskad när Izza skötte sig galant på den 10 minuter långa promenaden. Jag hade utrustat mig med hjälm, stålhättor, träns, spö och longerlina men Izza gick bakom mig som en snäll hund hela turen. De andra promenaderna den här veckan har jag därför vågat ta med mig Nelly ut på tur, där kan vi dock snacka om ett vilddjur. Nelly har nämligen utnämnt promenader med Izza som en av de roligaste saker man kan göra här i livet och blir därför helt gaaaalen varje gång vi ska gå av stallplanen. Är det inte det ena djuret som är lite koko så är det det andra, haha :)

IMG_0496-web

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.