Lägesrapport Izza

Idag skulle vi har gjort den andra stötvågsbehandlingen på Izza. Det blev inte riktigt så. Efter förra besöket fick jag en ganska fet räkning och fick samtidigt reda på att stötvåg INTE täcks av min försäkring, pills kul kul. Efter en lång diskussion med min veterinär kom vi fram till att vi skippar fler behandlingar. Det finns inga ”bevis” på att stötvågen verkligen hjälper och då kan vila eller skritt hjälpa minst lika bra.

Planen är därför att fortsätta skritta Izza i en månad till och sedan åka på kontroll i slutet av november. Känns ändå som ett vettigt beslut! Skrittmotionen ska ökas med 5 min varje vecka så snart kan vi gå långpromenader, look bra motion för mig och Nelly :) Hela förra vintern pulsade vi i snö vilket gav mig en tightare figur och ett bättre flås. Nelly är mycket nöjd med att få följa med ut på motionsrundorna med hästen, shop tror till och med att hon rankar dom promenaderna till ”topp-tre-bäst-av-allt”. Ni skulle se henne när hon förstår att hon ska få följa med, galnare hund har jag aldrig sett!

IMG_5106.JPG

Publicerat i Allmänt, Hundliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.