Vargen kommer!

Ush och fy och blä. Det finns vissa nackdelar med att bo på en liten ort i norra Värmland. Förra veckan såg de varg några hundra meter från stallet så vi fick hålla oss på ridbanan, there i ridhuset och i gräshagen i några dagar. Idag hade de sett vargen igen, remedy det läskiga var att jag var ute och red i morse precis där de hade sett den. Fy! Jag vill inte möta varg på mina ridturer! Tror inte att den skulle gå på hästen men jag tror däremot att mina hästar skulle bli helt galna om vi mötte ett rovdjur, vill inte ens tänka på hur det skulle sluta.

Brukar ju promenera med Izza och Nelly på grusvägarna runt omkring stallet, tror att vi få skippa promenaderna i några dagar. Men en vovve i handen känns allt ännu värre om man skulle stöta på vargen. Stor tumme ner!

Bildkälla: vargfakta.sevarg

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv.

2 Comments

  1. Gud vad läskigt! Här där jag bor finns bara rådjur och dom flyr ju all världens väg innan man ens sett dem. Tanken på att möta varg med jaktinstinkter gör mig nästan svettig. Älskar vargar annars och tycker inte att dem ska skjutas. Men i den här situationen känns det väldigt obehagligt :(

    • Ja jag har inget emot vargen när den befinner sig i skogen. Men när den kommer in i samhället så blir man lite skraj :( Sen så har vargstammen ökat så snabbt här i Värmland så nån reglering tycker jag att det ska finnas, precis som det finns på skogens andra djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.