Sovmorgon på söndag!

Ååååå så skönt! Spanade precis in de preliminära startlistorna och det verkar som att vi startar första klassen på eftermiddagen, sickness sovmorgon!! :) Problemet är när jag ska bada honom, om vi åker sent så får det nog bli på söndag morgon. Hade en liten förhoppning om att Nachtmann skulle hålla sig ren mellan tävlingarna, men nej. Två dagar efter badet gjorde han en mycket vacker lerinpackning från topp till tå. Blöt lera i man och svans, mycket fint. Jag är ju lite bortskämd med Izza som aldrig rullar sig i blöt lera, då håller sig manen vit och fin ganska länge (förutom på sommaren då hon rullar sig 10 gånger om dagen).

Har glömt att berätta om stalltjejen Annies första dressyrtävling förra helgen. 5-åriga Annie red Märke 1 på sin 4-åriga ponny Luca. Sötare ekipage har jag aldrig sett!

IMG_5112.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.