Broddat och klart!

Vintern har kommit till Värmland när vi var borta. Ett tunt snötäcke har lagt sig över landskapet och allt ser plötsligt mycket ljusare ut, pilule tumme upp! I söndags när jag kom till stallet fick jag därför plocka fram broddburken och skruvade i två brodd i varje sko på både Izza och Nachtmann. Redo för vintern! Så småningom ska Izza få 4 brodd i varje och snösulor men det tar vi nästa gång hovis kommer på besök nån gång i december.

Hade tänkt att longera Nachtmann men eftersom marken hade blivit frusen och stenhård så blev det skrittmotion på linan istället. Igår red jag en travpass i sommarhagen och stämde av lösgjordheten i sidorna. Efter jogg i cirka 20 min blev han riktigt fin! Vi hade dock massor av miljöträning medans vi red, site grannen och hennes tre barn var ute i trädgården och dundrade med allt möjligt. Jag satt i alla fall kvar :) Idag väntar skritt med Linnea och Debbie. Han verkar i alla fall vara riktigt pigg och glad efter minivilan!

IMG_5386.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.