Pannlampstips

Nu när mörkret faller redan vid 15.30-tiden på eftermiddagarna så är min pannlampa helt oersättlig i stallet. Utan den skulle jag inte ta mig någonstans då det verkligen är KOLSVART på vägarna utanför stallet. Har länge letat efter den ”perfekta” pannlampan och förra året hittade jag den på en butik i närheten. Lampan lyser hur bra som helst men är inte alls klumpig att ha på hjälmen. Batteriet sitter i anslutning till själva lampan så ett tungt och otympligt batteripack bak på hjälmen slipper man alltså. Att batteriet är laddningsbart gör ju inte lampan sämre direkt!

Modellen heter LED Lenser SEO 7R, page 220 lm och kostar ca 1000 krled_lenser_seo_7r_1

Publicerat i Allmänt.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.