Vintervila för bloggen

Bloggningen är inte på topp för tillfället, ask har ju inte direkt ett jätteintressant liv just nu heller. Med skadad häst så känns det inte så kul att logga in här, ni får stå ut med tom blogg tills Izza blir frisk helt enkelt. Rider i alla fall Luca lite nu och han är väldigt snäll. Det märks verkligen inte att ha är 4 år! På onsdag ska han få skor så att vi kan rida ut och galoppträna i vinter :)

Nelly och jag tränar vidare på diverse agilitybanor. Den 4 december var vi med på Dog-o-rama Cup i Karlstad där hon fick pris för ”Snyggaste diskningen”. Det berodde på en något överspeedad vovve som valde sin egen väg på planen, hon är i alla fall glad :) På gårdagens träningspass hände lite samma sak, en överspeedad vovve som sprang runt och gjorde ärevarv på ärevarv på ärevarv. När hon väl lyssnar så går det RIKTIGT bra men så fort det blir minsta fel så slår det över åt fel håll och energin används då åt att springa runt,runt i ridhuset. Lyckligare hund har jag då aldrig sett i alla fall! :)

Om vi inte hörs på ett tag så får jag önska alla mina läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

IMG_5419.JPG

IMG_5421.JPG

Publicerat i Agility, Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.