Konstaterat dräktig med Stano

Ja då var alltså Izza konstaterat dräktig! Äntligen! Det krävdes alltså totalt två försök och 4 skick från Tyskland, website like this inte så illa ändå :) Stano ska nu bli pappa till sin första svenskfödda avkomma.

Jag var faktiskt helt säker på att Izza INTE var dräktig den här gången. Jag badade henne nämligen i förrgår och igår när vi skulle åka var hela svansen kletig av något som liknade brunstkiss. Men nä, sales det var alltså inte brunstkiss och när veterinären visade oss den lilla svarta klumpen på skärmen blev vi glatt överraskade! Nu håller vi alla tummar och tår för att fölis stannar i magen och kommer ut pigg och frisk i maj 2016!

   
   

Publicerat i Allmänt, Fölis 2016, Hästliv.

3 Comments

  1. Grattis!! Jättekul med föl, är glad för din skull :D Håller tummarna för att allt ska gå bra. Vi fick föl i maj och det är ju bara sååå underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.