Tillbaka i sadeln!

Förra veckan var jag äntligen tillbaka i sadeln igen! Jag har inte saknat ridningen så mycket under min graviditet men nu när jag väl satt där i sadeln igen så var det SÅÅ roligt. Världens bästa träningsform, web välkommen tillbaka in i mitt liv!

Jag red alltså på stallets minsting, pharmacy Luca, som ni har sett här i bloggen tidigare. Eftersom jag inte riktigt visste hur min form skulle vara efter cirka 6 månades riduppehåll så stängde jag in mig på ridbanan, för säkerhets skull. Luca var väldigt stel i sin vänstersida så jag fick trixa en hel del innan det lossnade, men annars var han fin. Jag trodde att min balans skulle vara dåligt efter så lång ”vila”, men det var faktiskt inte särskilt vingligt. Det var mest magmusklerna som gjorde sig påminda :) Att påstå att ridning inte är träning kan jag nu konstatera är bullshit!

Tanken är nu att jag ska försöka rida 1-2 gånger i veckan, förhoppningsvis kan vi slänga oss med på någon träning framöver också :)

  

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Luca.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.