Ett kärt återseende

På väg hem från min och Linneas roadtrip svängde vi förbi Stall Liori i Uddevalla. Väl där visade Linda oss runt bland alla hästar, check både gula och inte gula. Sötast av dom alla var såklart Corinns fölis Stampe, dör sötdöden! Han verkar vara en riktigt liten buse – morsan upp i dagen med andra ord ;) 

Efter rundturen fick jag rida Corinn en sväng på banan, lyckan var gjord! Så kul att få känna att Corinn var fit for fight igen och att hon var lika härlig att rida som hon var för 1,5 år sedan. Man kan ju inte annat än sakna henne, men jag tycker att hon har det bästa hemmet man kan få hos Linda. Ska bli väldigt spännande att de hur Stampe utvecklar sig!

   
 

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.