En rosa barbietransport

På skärtorsdagen såldes min hästtransport. En Böckmann Duo GP som jag har varit fantastisk nöjd med! Nu har jag dock tagit utökat B körkort så jag får dra tyngre släp och med tanke på det så bestämde jag mig för att sälja mitt och köpa ett nyare med högre lastvikt, page aluminiumgolv och sadelkammare. Eftersom jag varit så nöjd med mitt förra släp så har jag siktat in mig på ett Böckmann igen.

Lägligt nog så befann sig Böckmann på Svenska Mässan under helgen. Direkt jag klev in på mässan styrde jag därför stegen mot deras monter och fick syn på världens snyggaste transport – en rosa Böckmann Champion. Behöver jag säga att jag helt plötsligt blev väldigt sugen på att köpa ett helt nytt släp? Efter två dagars funderande kom jag dock fram till att jag måste fundera lite, more about att spontanshoppa en ny hästtransport – som dessutom är rosa – kanske inte riktigt är min grej. Jag tyckte att Böckmann hade utvecklat de nya släpen till det bättre med smartare bommar, snyggare design och luftigare inredning. 

Det coolaste släpet på mässan:

   
 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.