Min första resa till Ebbs

Vet ni vart jag har varit? Jag har varit i Haflingerns mecka Ebbs! Tisdag 20 september styrde jag bilen mot Uddevalla och Stall Liori. Väl på plats fick jag såklart rida lite och jag fick sitta på både Corinn och Lindas fantastiska Fortuna. Corinn var under igångsättning efter lite sommarlov så hon var lite ur form, men trevlig ändå. Fortuna var helt underbar att sitta på! En enorm power i litet kompakt format, helt i min smak! Damen har dock ett väldigt speciellt humör, men det var snarare något som gjorde att jag gillade henne ännu mer ;)

När klockan var strax efter midnatt rullade Yngve in på gården. Jag, Linda och Yngve packade då in oss i bilen och började den låååånga resan mot Ebbs. I Göteborg plockade vi även upp Lindas pojkvän Sebbe. Tiden går overkligt långsamt när man kör bil. Som tur var så körde Sebbe och Yngve hela natten så jag och Linda kunde vila i baksätet.

När vi äntligen rullade in i Tyskland styrde vi bilen mot Pony Park Padenstedt. Väl på plats möttes vi upp av Wolfgang och Ute som sedan visade oss runt på hela anläggningen. Lämpligt nog så skulle alla hingstar löshoppas så vi fick bland annat se Starkwind live! Så häftigt! Kan väl säga att han inte gjorde oss besvikna, fölet i Izzas mage kommer troligtvis att bli en snygging om man dömer den efter pappas utseende! I övrigt var det fantastiskt roligt att se alla hingstar och få en privat visning av hela anläggningen. De sa att det fanns 189 haflinger på gården, det är många haflinger det!

Fortsättning följer! Här kommer en bildbomb från Pony Park! :)

Liz Starkwind när han löshoppade:img_1521img_1457 img_1460

Wolfgang och Alphonso:img_1461

Dom hade inte bara haflinger på gården, här hittade vi supersöta minishettisar!img_15561

Nordkap:img_1533 img_1540

img_14561Seewind:img_15281

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.