Luwina på premiering

Dagen efter Starlings uppvisning var det då dags för Luwina att visa upp sig. Kvällen innan hade vi badat de tre ettåringarna så de skulle vara extra fina. Luwina fick åka med sin  ponnykompis Fiddan och gick rakt på släpet utan krångel.

Väl på plats fick vi lite tid i ridhuset innan det blev vår tur på visningsbanan. Luwina skötte sig bra men tyckte det var ganska konstigt att springa själv framför domaren, speciellt på bortvägen. Hemåt, mot sina kompisar, sprang hon dock på bra och lyckades ändå visa sin gång hyfsat. Poängraden blev 9 8 8 8 8 = 41 poäng och Klass 1, samma poängrad som på fölvisningen! :) Skönt att hon inte har växt ifrån sina poäng än, även fast det kan hända mycket på de år som är kvar innan hon är en ”färdig” häst. Det är först vid treårsvisningen det gäller på riktigt, det är den enda gången i livet de kan få diplom.

Luwina har för övrigt blivit väldigt lik sin mor. Den lilla bitchiga busponnyn har bytts ut mot en klok unghäst med Izzas ögon. Jag tror verkligen på henne och jag håller alla tummar för att hon ska få vara frisk och leva ett långt hästliv hos mig!

Publicerat i Allmänt, Fölis 2016, Hästliv, Luwina.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.