Vinter i Värmland

Just nu njuter vi för fulla muggar här hemma! Vintern bestämde sig för att komma tidigt i år och vi har därför haft snötäckta marker ända sen i början av december. Hästarna är glada och jag är mer än nöjd över att slippa lera och isgata.

Att ha hästarna i hagen utanför köksfönstret har varit min dröm sen många år tillbaka. Att drömmen nu har gått i uppfyllelse är sååå härligt! Känslan att kunna bestämma allt hur man själv vill överväger helt klart att det är lite mer jobb. Jag har gjort hästlivet ganska enkelt för mig och låter hästarna få fri tillgång på grovfoder ute, att passa fodringar med jobb på annan ort funkar helt enkelt inte. Över vintern har jag tänkt mig att ha dom inne nattetid, sen när betet har växt upp kommer de får gå ute dygnet runt.

Sammanfattningsvis kan jag också säga att jag är betydligt piggare med hästar i mitt liv. Tiden man spenderar ute i stallet gör verkligen gott för kropp och själ :)

PS. Det kommer ett inlägg om vårt fina stall också!

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

  1. Hej! Jag undrar om du funderar på att någon sälja Luizza (som avelsto) ? Tänker sen när du ska börja rida in och utbilda Luwina. Om du nu skulle lägga ut henne till salu, vilken prisklass tror du då att hon skulle ligga i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.