Starling till salu

Nu är Izzas andra avkomma Starling af Liori är till salu! Ta chansen att forma en egen stjärna! Starling är en välväxt kille på 143 cm i mankhöjd redan som ettåring, beräknas bli över 150 cm. Starling är uppfödd på en gård med ridskoleverksamhet och van vid det mesta. Han är kastrerad. Välhanterad och lätt att ha och göra med. Sköter sig med hovslagare och van att stå uppbunden. Frisk och sund. Vaccinerad och avmaskad. Kan gå själv i hagen om han ser andra hästar. Lätt att lasta och har åkt med både kompis och själv. Söker ett hem där han i framtiden kommer få träna och tävla, någon som vill forma sin egen häst från början och ta vara på hans kapacitet!

Född: 2017-05-24

E: Starkwind liz.439/T
– Stainz liz.350/T
– Afghan II 1338
U: Luizza 18621/T
– Newstyle liz.293/T
– Amadeus liz.101/T

Premiering som föl: 40 poäng och raden 88789
Premiering 1 år: 41 poäng och raden 89789

Mamma Luizza är en renrasig tyrolerhaflinger som startat Medelsvår dressyr och 90 cm hoppning. Luizza är stamboksförd på 43 poäng och varit BIM två år i rad på riksutställning för Haflinger. Starling har samma linjer som sin syster Luwina som är visad med 42 p (samma mamma och samma farfar).

Pappan Starkwind Liz439/T är en toppmodern renavlad tyrolerhingst som visat mycket bra gångarter och bra hoppteknik. Han vann sin gästklass för hingstar på Fohlenhof Ebbs 2017. Farfar Stainz Liz350/T blev 2015 vinnare av Världsutställningen och har lämnat flera godkända söner, men framförallt har han nedärvt mycket goda gångarter.

Står för visning utanför utanför Uddevalla på Stall Liori.
Kontakta Linda vid intresse:  073-671 07 39 eller stallliori@gmail.com

Starling af Liori

Mamma Luizza

Pappa Starkwind

Syster Luwina

Publicerat i Allmänt, Föl 2017, Hästliv, Starling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.