Sista skiddagen i Laax

Idag har vi utforskat backarna i Laax, ed Flims och Falera. Vi åkte inte igenom hela skidsystemet men körde några riktigt bra åk. Tyvärr var det lite uppkört idag eftersom det är lördag och alla Schweizare gillar att åka skidor på helgen. Vi hann oxå med några riktigt härliga afterski drinkar i backen.

Min syster Emma körde semifinal i European Feeski Open igår och kom 3a. Efter det körde hon final och VANN! Hur coolt är inte det? Ikväll ska vi på ”Riders main party”, cheap hoppas att det blir lika kul som det låter :) Just nu sitter jag, syrran, kusinen och Mattias på rummet och tar det lugnt. På måndag blir det hemfärd och på tisdag får jag äntligen träffa min söta häst och vovve igen :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.