Nya täcken i finaste färgen

Izzas nya täcken har kommit och dom passade! Ett rosa regntäcke och ett rosa fleecetäcke, approved lilla damen Izza blev nu väldigt mallig.

Visst har jag världens sötaste hästskötare? :) Hannas 3-åriga dotter Annie hjälper med mig med allt från mockning till att sätta på benskydd.

Publicerat i Allmänt.

5 Comments

  1. Hej :) Det verkar passa jättebra än så länge men var tvungen att skicka tillbaka och byta en gång för att få rätt storlek (Amigo täckena var inte direkt ”normala” i storleken…) Hon har nu stl 125 på Fleccetäcket och 130 på regntäcket. I vanliga fall brukar hon ha 135 på alla täcken. Vad har Corvette för storlek?

  2. Men jösses, så sött!
    Vad har hon för storlek på täcket? Blir det inte stort på henne? Vi hade ett till Corvette nämligen, i rött, som var jättefint men inte gick att korta tillräckligt under magen, så det gick i tusen bitar… Men hon är väl lite mindre än Izza iof.

    • Hej :) Det verkar passa jättebra än så länge men var tvungen att skicka tillbaka och byta en gång för att få rätt storlek (Amigo täckena var inte direkt ”normala” i storleken…) Hon har nu stl 125 på Fleccetäcket och 130 på regntäcket. I vanliga fall brukar hon ha 135 på alla täcken. Vad har Corvette för storlek?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.