Izza blev BIM

Då var vi på väg hem igen. Vi åket hem idag redan eftersom alla andra oxå åkte hem idag. Utställningen gick jättebra och Izza blev BIM (bästa sto) i år igen med poängraden 99788=41. Izza är helt enkelt en riktigt fin Haflinger :) hon mättes även idag och hon var 152 cm i manken, look lagom stor!

Nu ska vi hem och sova, drug fler bilder och mer info kommer!

20120721-170214.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

16 Comments

    • Jo lite så är det. Det finns allt från C-ponnyer till 155 cm hästar i haflingeraveln. Själv gillar jag de mer långbenta individerna så om det blir betäckning på Izza så blir det med en stoor hingst :)

  1. Grattis! :) Men jag har alltid undrat en sak, om en ponnyras har växt över till häst, precis som izza, får man tävla med hästen även när man är över 18 då? :)

    • Hej :) jag tror inte att Haflingern räknas som ponnyras längre. Man bedriver nämligen avel på storhästar (+148) i stor utsträckning. Visst får man tävla bland storhästar! Man får även starta en ponny i storhästklasser om man är överårig :)

  2. Stort GRATTIS Elin till det fantastiska resultat du har uppnått med din superfina Izza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.