Reg LB:2+LA:3 Torsby RK, 26 aug 2012

Det har regnat hela dagen lång så allt är blött blött blött (tävlingen gick utomhus). Som tur var slutade det regna under båda mina ritter, pilule ibland ska man tydligen ha lite tur!

Regional LB:2

Red fram i ridhuset och Izza kändes helt okej. Hon var inte helt rakriktad så fick jobba en hel del med det för att få bakbenen rakt under henne. Efter måånga tempoväxlingar blev det mycket bättre.

Väl inne på banan gick det segt. Det var i alla fall så det kändes men enligt filmen ser hon inte alls seg ut. Tror kanske att det sega endast kommer fram i mellangångarterna där hon knappt sträcker ut benen alls. Vi tog oss i alla fall igenom hela programmet utan några större missar.

Vi slutade på 67, sildenafil 67 % vilket ledde till en 3:e placering av 13 starter

Regional LA:3

När vi ändå var igång så passade vi på att debutera LA:3. Nu kändes Izza riktigt fin på framridningen och hon jobbade i uppförsbacke i en riktigt trevlig form.

Inne på banan gick hon som en klocka och det kändes inte alls så segt som i första klassen. Trots detta fick vi fortfarande inte till några mellangångarter, sick typiskt. Men jag var väldigt nöjd ändå :)

Här slutade vi på 63,87 % och kom 5:a av 15 starter. En plats utanför placering!

Jag är nöjd och glad med dagen prestationer. Nu siktar vi mot den 16 september, då blir det LA:3 igen!

Publicerat i Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.