Snart jullov!

Hej på er! Idag jobbar jag sista dagen innan jag går på jullov. Eller egentligen heter det väl kanske inte jullov när man jobbar, men jag är i alla fall ledig fram till den 7 januari :)

Igår fick Izza springa i skogen en sväng och hon skötte sig bra. Idag blir det vila för henne eftersom jag ska till frisören och göra mig julfin i håret och imorgon blir det troligtvis ett dressyrpass i ridhuset. På söndag är det dags för löshoppning igen, hoppas på en pigg och glad pålle!

Nä, dags att fixa klart allt på jobbet.
Skyltar ska tillverkas och fakturor ska skickas. Vi hörs!

Gammal bild på mig och Izza:

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.