Dressyrtrim för Hanna

Igår var det dags för dressyrtrim igen. Termomentern stod på -18 grader när vi begav oss ner mot ridhuset, pilule kallt!? Vi pälsade i alla fall på oss ordentlig och det var ett gäng michelingubbar som stapplade in i ridhuset.

Passet gick riktigt bra. Izza var pigg (vilket inte var så oväntat) men hon var inte så stark i munnen som hon kan bli när hon är piggelin. Vi jobbade med lösgjordheten i början och red några övningar för att få hästarna loss och mjuka i sidorna. När det fungerade jobbade vi vidare med de diagonala slutorna. Det gick inte jättebra men inte jättedåligt heller, ett medelmåttigt pass kan man väl sammanfatta det.

Idag fyller min pappa år, hipp hipp hurra!

IMG_4175

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.