LA:3 2013 uppritat!

Vet ni vad jag har pysslat med idag? Jag har ritat upp nya LA:3! Dock så har jag ritat det på mitt egna sätt så vissa punkter är sammanslagna. Något som jag verkligen inte kan förstå syftet med är skritten, varför så skarp sväng efter den ökade skritten?

11. ME – Ökad skritt
12. E – Mellanskritt, kom ut mellan B och P

Hur har de tänkt där? Funderar nästan på om de har skrivit fel…(?)

Här kommer i alla fall min skiss!
Om ni hittar några fel får ni gärna hojta till :)

Observera att denna bild ägs av mig, vid kopiering ange © www.livetsomelin.se. LA.3 2013

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

12 Comments

  1. Måste verkligen tacka dig! Perfekt då jag ska debutera regionalt och LA på stor häst om en månad, tusen tack! Du har inte ritat upp fler program? Verkligen lätt att lära sig om de är såhär fint ritade! :)
    Kram // Tove

  2. Vilken lifesaver! har försökt listat ut och rita upp själv, men det här var såå mycket bättre :) Har precis kört programmet på tävling och den skarpa svängen i skritten är verkligen konstigt planerad kan jag tycka

    • Tack :D Det är nog för att jag har lagt ihop flera programpunkter, blev lättare att rita upp det då :P

  3. Dom har totalt förstört det bästa programmet:/ tack för att du ritade upp det! Har letat med ljus och lykta efter en uppritad version eftersom jag själv var osäker på skritten. Den är riktigt konstig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.