Hemsedal bjöd på sol och knäskada

Nu är jag hemma från Hemsedal! Skiddagarna har bjudit på underbart väder, look perfekta backar, capsule mysiga kvällar i stugan och en mindre rolig knäskada. I fredags blev jag pååkt mitt i pisten. Han som körde på mig kom bakifrån och fällde mig i ganska hög fart. Jag ramlade, tumlade omkring och mindes att det högg till ordentligt i vänster knä. Det gjorde ONT. Efter skadan har jag spenderat semestern i stugan med benet i högläge, mysigt! Som ”tur” var så är syrran också skadad så hon höll mig sällskap när de andra åkte skidor. Även Nelly var med till Hemsedal så hon har också hållit sin mamma sällskap, knasvovve ?

Läkaren i Hemsedal trodde att korsbandet i knät var helt av och akutläkaren i Torsby trodde att det bara var uttänjt. Vi får hoppas på det sistnämnda! Just nu väntar jag på en tid hos en ortoped och sen får vi se vad som händer. Jag har i alla fall ställt in mig på en lååång rehab-period för mitt trasiga knä. Skit också. Jag skulle ju ladda upp inför Haflinger NM nu ju…

Var och hälsade på hos Izza förut och jag blev jätteledsen när jag såg henne. Fy vad sorgligt att inte få spendera tid med den varelsen man spenderar stor del av sin ledig tid med i vanliga fall. Kryckor och stall går inte riktigt ihop.

Bildbomb från skidsemestern kommer här!

 Jag solar mig på toppen av fjället:hemsedal

Glassiga familjen:IMG_0210IMG_1878

Såå gulliga skyltar för barnen:IMG_1856

Riktig alperna-känsla:IMG_0214IMG_0206

IMG_0212

…och sen blev det kryckor. Tur att jag har en medhjälpare :)IMG_0237

Precis efter att jag blivit påkörd:IMG_0217

20130310-183705.jpg

Fick även ett snyggt skrapsår på hakan, ser ut som en jättefinne!20130310-183722.jpg

Min semesterkompis Nellan:IMG_1888

när man är sjuk får man äta godis:IMG_1883

 

 

Publicerat i Allmänt.

11 Comments

    • Haha ja de kan man tro ;) Han körde i alla fall fortare än vad han kunde kontrollera. Så kan det gå! Han var i alla fall trevlig och hängde med mig till läkaren :)

    • Ja :( har dock inte gett upp hoppet helt än eftersom jag inte fått någon dom än. När man rider i dressyrsadel belastas ju inte knät så hårt så hoppas fortfarande att det finns en chans till deltagande på NM! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.