Helgens påhitt

Helgen har bestått av lite spontana resor hit och lite spontana resor dit. Har bland annat hunnit med att besöka karlstad och sommarstugan, prostate inte helt fel!

Izza har vilat en dag, jobbat i skogen en dag och igår fick hon jobba lite dressyr på vårt nyklippta fält. Vädret var helt perfekt när jag red igår, soligt men ändå inte varmt – underbart! Izza skötte sig galant, men då hade jag också panikbromsen på (pelhambettet). När man rider dressyr på ett fält kan vissa saker helt plötslig vara väldans mycket roligare än när man rider i ett ridhus, pelhambett är därför att föredra om man har en häst som heter Izza. Jobbade med lite skänkelvikningar, skolor och enkla byten – inget kändes särskilt svårt. Härligt dressyrpass i härlig väder :)

På onsdag ska jag och Izza iväg till Filipstad och tävla LA:3+LA:4! 

IMG_0357

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.