Nelly – världens bästa hund

Ja, information pills det är så jag känner efter gårdagens agilityträning! Nelly överträffade mina förväntningar hundra gånger om genom att helt enkelt lyssna riktigt bra på mig. Hon smet bara 1-2 gånger på hela passet, DET är riktigt bra för att vara Nelly! Tänk er själva att vara lös med 5 andra hundar utan att smita, svårt!

Vi jobbade i alla fall med lite olika hindertyper och Nelly verkar ha ganska bra minne för hon kom ihåg i stort sett allt sen sist vi tränade, och det är ända ca 1 år sedan. Hon gjorde till och med en klockren högerslalom!

Näe, hade inte väntat mig detta. Min knasvovve kan hon med!

IMG_0278-2

Publicerat i Allmänt, Hundliv.

1 Comments

  1. Ååå va härligt du skriver om din ”knasvove” Nelly, hon behöver säkert många utmaningar med den energi hon har. Ska bli roligt att följa er framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.