Agility avslutning

Nu var agilitykursen slut för denna gång! Vi avslutade igår men en liten minitävling där vi första körde en agilitybana och sen en hoppbana. Nelly klarade sig runt med 5 fel i första och 15 fel i andra, thumb riktigt bra med andra ord!

Jag har faktiskt anmält mig och Nelly till en riktigt tävling också! Har inga förhoppningar alls men det ska bli riktigt kul att träna lite på bortaplan. 26 oktober bär det av till Malungs ridhus och vi kör då två agilitylopp och två hopplopp.

agilitynelly

Publicerat i Allmänt, Hundliv.

2 Comments

    • Haha tack ;) Vi kanske både gör come back och goodbye till helgen, Nelly är fortfarande samma gamla vilding :) Har sett att det går bra för dig och Mira, kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.