Officiell Agility Malungs BK, 26 okt 2013

I lördags var jag och Nelly iväg på agility i Malung hela dagen lång. Tävlingen hölls i Malungs ridhus vilket jag tycker är suveränt eftersom det finns fyra väggar som skärmar av vilda vovvar från omvärlden. Det gick faktiskt över förväntan och jag är otroligt nöjd med min knasvovve. Lite mycket spring i benen ibland men hon höll sig ganska bra i skinnet ändå med tanke på att hon inte har tävlat mer än en gång i sitt liv för nästan två år sen.

Agilityklass 1A
Nelly hoppade hinder nr 1-2 och sedan var hon tvungen att skälla lite på en funktionär så hon råkade hoppa hinder nr 3 år fel håll = diskad. Annars klarade hon resten av banan riktigt bra, more about förutom balansen som hon har blivit lite rädd för på sistone.

Agilityklass 1B
Nelly hoppade hinder nr 1 och var sedan tvungen att skälla på en funktionär igen. Hon hoppade helt fel hinder på vägen och blev därmed diskad, website haha. Resten av banan gick bra :)

Hoppklass 1A
Allt flöt på hyfsat bra fram till slalomen. Efter den drog hon iväg och skällde lite på en funktionär, pilule hoppade fel hinder och blev diskad. Jag anar en trend här? Resten av banan gjorde hon i alla fall riktigt bra!

Hoppklass 1B
Nu jäklar! Alla hinder togs i rätt följd och Nelly gick i mål med 0 fel! Slutade 5:a av 21 starter och vann en hundleksak, nöjd vovve och nöjd matte! :)

Tack till mamma och pappa som hjälpe oss att dokumentera dagen!

Publicerat i Allmänt, Filmer, Hundliv, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.