Mörker, lera och återbesök hos veterinären

Bläää! Nu räcker det med lera och regn… Minusgrader och snö, sick vart tog det vägen? Vintern är mer än välkommen nu!

Var väldigt otaggad på att rida när jag kom till stallet idag, symptoms ingen motivation alls. Tog mig dock i kragen och klädde på Corinn alla reflexer och gick ut en tur ändå. När man väl är påklädd och ute i mörkret så går det ganska bra ändå. Joggade henne i alla gångarter och hon kändes fin, lite seg på bortvägen men bättre hemåt.

Imorgon händer det i alla fall en rolig grej, då ska jag och Corinn träna för Johan, spännande! Får till och med rida när det är ljust ute, hör ju inte direkt till vanligheten så här års ;)

Min fina Izza har vart på återbesök hos farbror doktorn igen. Vet inte om det gick bra eller dåligt egentligen men hon blev i alla fall sprutad i den ena kotan och även i halsen. Jag ska spruta henne själv två gånger till hemma, har lite småpanik över det men det går säkert bra. Fick även veta att hon ska vila MINST januari ut. Tycker att viloperioden blir längre och längre för varje veterinärbesök, så är lite depp över det.

Ush, nu är det slut på det deppiga skrivandet. Bums i säng och vakna imorgon med ny energi!

20131115-204558.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

3 Comments

    • Hej! Izza blev halt i september och vi hittade lösa benbitar i båda framkotorna. I oktober opererade vi bort dessa och Izza ska nu vila januari ut. Mvh Elin

  1. Försök tänka positivt! Vet hur dåligt jag mådde när melizza fick sin skada och stod i nästan 6 månader. Men huvudsaken är att de blir bra tillsut :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.