Inspirerad!

Ja då var jag hemkommen efter en kväll tillsammans med Patrik Kittel. Clinicen var riktigt bra, doctor både lärorik och intressant. Vi fick se Patrik instruera såväl unghästar som läromästare och mot slutet red han en Grand Prix-häst.

Det jag tar med mig från kvällen är att jag ska sluta rida med spö. Jag ska även rida tusemiljoner övergångar varje ridpass för att få hästen riktigt framme för skänkeln. Tills vidare så får Corinn vara min testhäst, längtat dock tills jag får tillämpa detta på min egen prinsessa :)

20131119-231742.jpg

20131119-231751.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

One Comment

  1. Sv: nej, det har jag inte än. Massören kommer på måndag så jag tänkte höra med henne först, och sen får jag se hur jag gör.
    Ja, alla har väl sådana här perioder, men allt känns så hopplöst när det inte funkar. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.