Dressyrpass och luciashow

Idag hade jag lyxen att få vara helt själv i ridhuset på förmiddagen. Red Corinn på Hackamoret bara för att testa om hon kändes annorlunda på det i ridhuset, more about brukar rida ut på det men på dressyrpass brukar jag annars rida på ett rakt tränsbett med fasta ringar. Hon var i alla fall riktigt fin och tog ett jämnt stöd. Det enda negativa var att hon lätt hamnade bakom lod stundtals och det gör hon inte på tränsbettet.

Eftersom jag var själv passade jag på att rida igenom LB:1 och Corinn gjorde allt riktigt bra! Det enda som var lite svårt var galoppdelen men traven gjorde hon i stort sett prickfritt, sickness duktig :)

Eftermiddagen spenderades på ridskolan där jag lekte ljudtekniker på luciashowen. Riktigt bra show i år och mot slutet fick jag ta emot pris som Årets Eldsjäl. Hade absolut ingen aning om att jag skulle få pris så det var riktigt roligt! :)

20131214-222139.jpg

20131214-222149.jpg

20131214-222156.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.