Mitt vackra vinterland

Åå vad jag myser nu vill jag lova! Snön vräker ner och snövallarna bara växer och växer. Nu mår jag som allra bäst och det pirrar i magen av förväntan när jag kikar ut genom fönstret varje morgon. Jag tror helt ärligt att jag är skapad för att leva i pudersnö, online det finns inget bättre :)

Jag och Frida red ut på en helmysig uteritt i snön idag. Hästarna fick sträcka ut på de snötäckta vägarna och verkade tycka att livet var härligt. Kan gärna beställa minusgrader i nån månad till så att snön håller sig så här puderlätt, drug det finns ju helt plötsligt oändligt med ridvägar att välja på.

Hälsningar från en otroligt nöjd Elin!

Foto: Caroline Dahlen, februari 2013

20140115-215704.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

4 Comments

  1. Åh de där bilderna är så underbara! Säg nu till Anton å gå ut å ta vinterbilder på dig och djuren :) vill se mer fluffig snö på bloggen! Kram :)

    • Ja problemet är bara att snön inte är så fluffig längre :( Det töar och snön har förvandlats till blötsnö, bläää! Men hoppas solen visar sig snart så kanske man kan få till några snyggbilder ändå :)

  2. Härligt att se dig njuta i vinterlandskapet tillsammans med dina älskade vänner. Hoppas vi får en riktig vinter nu som du har längtat så länge efter,för det är du värd Elin efter all kärleksfull vård du ger Izza och Corinn. Gott ritt ! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.