Nytt bett på ingång

Jag har länge spanat på Sprengerbett till Izza men har inte riktigt känt att jag har haft råd. Idag fick jag ett mail av Horze att de har rea på alla Sprengerbett och då kunde jag inte låta bli! Varför jag köper ett Sprenger är på grund av Izzas känsliga mungipor, salve tydligen så ska materialet vara väldigt bra för känsliga hästar. Spännande att testa! Corinn får nog agera testhäst de första veckorna, hon kanske också gillar det :)

Har ni testat Sprengerbetten? Vad tycker ni?

Det blev ett Sprenger KK Ultra, tjocklek 14 mm, storlek 10,5.sprenger

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

3 Comments

  1. Jag byte ut alla hästarnas bett till Sprenger i höstas när Horze hade 3 betala för 2 :) Märkte stor skillnad på hästarna så det var lätt värt det. Nachtmann skummade som aldrig för :D

    Har du hunnit testat än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.