Izza är friskförklarad!

Igår fick Izza åka till farbror doktorn för att böja benen. Tanken var att vi skulle åka tidigt på morgonen men efter att vädret bjudit på lite snöstorm så ställde vi in resan. Som tur var så hade veterinären tid redan samma eftermiddag så vi kom iväg till slut ändå.

Izza fick först springa fram och tillbaka några gånger. Sen blev hon longerad på parkeringen (utan att smita, dosage bör noteras) och till sist böjde vi hennes framben. Och vet ni? Inte ens en liten markering på böjprov, hur bra som helst!

Nu väntar en ca 10 veckor lång igångsättning och sen kan vi köra på som vanligt. Ska faktiskt testa att rida lite redan imorgon eftersom hon redan är igångskrittad för hand, vi får väl se om Izza bjuder på rodeo eller inte ;)

IMG_0545

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.