Bajspass

Herre gud så värdelöst det kändes idag när jag red. Det kändes inte som jag satt på Corinn idag. Hon som i vanliga fall brukar vara mjuk i munnen var idag helt stel från bakbenen fram till mulen. Det kändes inte som att det gick att böja på henne över huvudtaget och hon gick med handbromsen i hela tiden. Efter 45 min tragglande gav jag upp och satt av.

Pratade lite med Agneta efteråt och hon trodde att det kunde vara så att lilla Corinn är på väg in i brunst. Om jag tänker efter så blir ju Izza alltid hemsk att rida dagarna innan brunst så det kan ju mycket väl stämma. Planen är nu att bara rida ut i skogen ons-lör utan krav så får vi se om Corinn är redo för lite träning igen på söndag. Hoppas hoppas!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.