Fyndat täcke!

Efter att vart inne på Strömsbergsgårds fyndhörna minst en gång om dagen i flera veckor hittade jag till slut det jag ville ha i rätt storlek. Det blev ett Rhino Original Heavy med en 200 g hals till. Tyvärr var ju inte täcket rosa, price men jag hoppas att Izza står ut med ett blå/beiget täcke i sin garderob. Mörkblått och beiget gör sig ju faktiskt ganska bra på haflingerhästar, får väl trösta henne med det. När täcket anländer ska Izza rakas!

Om ni också vill passa på att fynda Horsewares suveräna täcken så tycker jag att ni ska surfa in på: http://www.stromsbergsgard.se/fyndhorna

Här är täcket Izza ska spatsera runt i på vintrarna:

rhino RhinoTurnoutHood-super

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

One Comment

  1. sv: Tack!
    Nja, jag har några jag har tänkt åka på men de ligger längre fram för vi är inte riktigt redo än. Slutet av mars och i april har jag ett par jag är sugen på! Ska försöka komma ut på någon klubb innan för att stämma av :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.