Nya dojjor på alla åtta

Igår fick båda pållarna nya skor. Izzas framfötter hade för ovanligheternas skull växt väldigt mycket på endast 8 veckor. Hovis påstod att det kunde bero på att hon blivit opererad och att blodcirkulationen därför gjorde att hovarna växte. Där lärde jag mig nåt nytt! Vi tog av både brodd och sulor så nu blir jag inte alls förvånad om snön vräker ner i helgen.

Izza tuffar på som vanligt och är piggare än någonsin nu när vi galopperar. Veterinären sa ”Det är bra om hon jobbar i form”. Lättare sagt en gjort med en häst som helst springer med huvudet i himlen :)

IMG_0491

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.