Snö!?

Nää va drygt! Snön vräkte ner hela dagen igår så nu är allt vitt igen… Stackars mina hästar som har sommarskor, approved men enligt vädret ska det bli 10 gradera varmt imorgon så då hoppas jag att allt det vita försvinner illa kvickt!

Izza har fått en ofrivillig vila nu eftersom jag inte vågar mig ut utan vinterskor. Inväntar lite töväder innan jag vågar mig ut igen.

Corinn har också vila så henne pysslar jag lite extra med om dagarna. Hon fäller väldigt mycket hår just nu så jag ser ut som en hårboll varje gång jag åker därifrån, buy information pills haha :) Förresten, det var inget fel på henne för er som är nyfikna. Hon är inne i en växtfas och behöver bara en lite längre vila så ska hon vara ”fit for fight” igen sen! Skönt!

20140320-095112.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.