Promenad i vårsolen

Igår fick Izza vila så passade istället på att ta en längre promenad med Corinn. Nu när hon tar det lite lugnare har hon varit helt crazy när vi har promenerat, att stå på bakbenen är tydligen väldigt roligt. Jag har dock blivit riktigt förbannad på henne när hon gjort så och stå-på-bakbens-fasonerna har blivit bättre för varje gång. Nu behöver jag bara säga ”NEJ” om hon börjar busa och då håller hon sig i skinnet. Igår gick vi i 20-30 min utan dumheter, stor tumme upp! Promenaderna blir ju lite roligare om man har en häst som sköter sig :)

20140328-101002.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.