Dressyr i ridhuset

Idag blev det ett dressyrpass i ridhuset igen. Första veckan jag rider två dressyrpass :D

Izza var lite loj i början så fick busa igång henne lite och när jag väl hade gjort det så kom hon igång. Hon kändes ganska bra idag men var lite spänd i traven. Tror att det beror på att hon är så taggad och ambitiös, more about men det är ju en bra egenskap :) Galoppen var nog bäst, web härligt att fyrtakten börjar försvinna! Red igenom LB:3 och red sedan några delar igen som inte kändes bra. Izza blir sååå pigg direkt jag gör en uppridning och kör sitt eget race så jag fick sitta och göra tusen halvhalter för att hon skulle vänta på mig. Bushästen :)

Mot slutet kändes hon riktigt fin. Hon välter väldigt mot vänster men det blev mycket bättre när jag väl började använda vänster skänkel, visit this smart där Elin! Imorgon ska vi ut i skogen med Julia och Cosima :)

Foto: Caroline Dahlen

20140426-222809.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.