En härlig dag i solen

Idag har jag spenderat nästan hela dagen på ridskolan. Har nämligen haft stalljour så åkte till stallet redan vi sju i morse. Under dagen har även klubben haft en kombinationstävling i hoppning och dressyr så har sett massor av fina ekipage. Även fast Torsby är en liten klubb så måste jag säga att vi har riktigt många duktiga dressyr- och hoppekipage, thumb kul!

Izza har varit ute och sprungit i skogen med Cosima. Båda skötte sig galant :) Idag kändes Izza riktigt fräsch och hon sprätte med frambenen som aldrig förr. Det går väldigt mycket upp och ner det där med hur lätt hon är i fronten. Vissa veckor känns det som man rider i uppförsbacke varje ridpass medans man andra veckor rider enbart i nedförsbacke och allt känns stelt och jobbigt. Har konstaterat att det måste bero på brunsten, erectile någon som har liknande problem? Om jag fick välja så skulle vi vara i uppförsbacke jämt ;)

Några bilder på dagens segrare. Madde-Calle, Julia-Magi, Anna-Quilero, Moa-Sessan:

20140427-221105.jpg

20140427-221118.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.